Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 06 Ağustos 2015 - 19:11 Yorum: 0

İnönü Üniversitesi'nde 2. Elif Skandalı

İnönü Üniversitesi'nde geçtiğimiz yıllarda Hukuk Fakultesi'nde açılan sınava Rektör Cemil Çelik'in kızı girmiş ve 1. olmuştu, benzeri sistemle açılan sınava yine 1 kişi girdi ve O'da 1. olarak kazandı.

İnönü Üniversitesi'nde 2. Elif Skandalı

MALATYA GÜNCEL/Murat Çelik - İnönü Üniversitesi'nde geçtiğimiz yıllarda Hukuk Fakultesi'nde açılan sınava Rektör Cemil Çelik'in kızı girmiş ve 1. olmuştu, benzeri sistemle açılan sınava yine 1 kişi girdi ve O'da 1. olarak kazandı.

 İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık Bölümü’nde görevlendirmek için 1 kişilik kadro açıldı. YÖK tarafından ilana çıkartılan öğretim görevlisi kadrosu için 24 Nisan’a kadar başvuru yapılabileceği belirtildi. Ancak bu kadroya sadece Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal ÖZGEN 'in kızı Elif Özgen başvurdu.ilan.jpg

29 Nisan’da İnönü Üniversitesi internet sitesinde, sınav için sadece Elif Özgen'in başvurduğu duyurusuna yer verildi.

 

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal ÖZGEN’in kızı 5 Mayıs 2015’de yapılan sınavı kazanarak kadroya girmeye hak kazandı. Tek kişinin katıldığı sınav sessiz sedasız yapıldı. Sınavı kazanan Elif Özgen'in ALES puanı 74,78666, yabancı dil puanı 61,25, ve toplam puanı 69,37200 olarak açıklandı.

ilan2.jpg

Tek kişilik sınavı rektörün kızı kazandı

15.10.2013 tarihinde Malatya İnönü Üniversitesi'nde öğretim görevlisi kadrosu için yapılan tek kişinin katılımıyla gerçekleşen sınavda Rektör Prof.Dr. Cemil Çelik'in kızı sınavı kazanarak kadroya girmeye hak kazandı. Tek kişinin katıldığı sınav üniversitede tepkilere neden oldu.

Malatya Güncel'nin haberinde göre İnönü Üniversitesi Hukuk Fakultesi Öğretim görevlisi alım sınavına 1 kişinin katıldı. Katılan kişi Rektör Çelik'in kızı Elif Çelik'ti. 

Sınavı kazan Elif Çelik'in Ales Puanı 70, Lisans Mezuniyet notu 68, Yabancı Dil Puanı 86.25, Giriş Puan notu 95 ve toplam puanı 78.52 olarak açıklandı. 

 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber