Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 20 Mart 2015 - 17:18 Yorum: 0

İslahiye'de vatandaşlara Çanakkale menüsü ikram edildi

GAZİANTEP (AA) - İslahiye ilçesinde vatandaşlara Çanakkale'de şehitlerin bir öğünlük yemeği olan yağsız buğday çorbası, şekersiz komposto, yarım tahin ve ekmekten oluşan menü dağıtıldı.İslahiye...

İslahiye'de vatandaşlara Çanakkale menüsü ikram edildi

GAZİANTEP (AA) - İslahiye ilçesinde vatandaşlara Çanakkale'de şehitlerin bir öğünlük yemeği olan yağsız buğday çorbası, şekersiz komposto, yarım tahin ve ekmekten oluşan menü dağıtıldı.

İslahiye Müftülüğü tarafından Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100'üncü yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Milli Egemenlik Meydanı'nda düzenlenen programda, vatandaşlar menüden alabilmek için uzun kuyruk oluşturdu. 

İlçe Müftüsü Ramazan Dolu, şehitleri rahmetle anarak, Allah bir daha böyle Çanakkale gibi felaketleri ümmeti Muhammed'e yaşatmasın duasında bulundu.

Alanda kurulan çadırda dağıtılan ikramların yenilmesinin ardından şehitler için dua edildi

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber