Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 12 Mart 2015 - 11:58 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

MERSİN (AA) - Tarsus'ta İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Gülserin Günaştı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 75. Yıl...

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

MERSİN (AA) - Tarsus'ta İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Gülserin Günaştı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 75. Yıl Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte konuşan okul müdürü Muhammet Özgür, İstiklal Marşı'nın tarihi, milli karakteri, milli mücadelenin heyecanını ve duygularını içinde taşıyan, edebiyatımızın seçkin bir örneği olduğunu söyledi.

Türk milletinin vatanı için gerektiğinde canını feda etmekten kaçınmadığını belirten Özgür, kahramanlık destanı olan İstiklal Marşı'nın, bugün de vatanın ne kadar kutsal bir emanet olduğunu gösterdiğini kaydetti.

İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışmasında birinci olan öğrenciye ödülünün verildiği etkinlikte, okul öğrencileri tarafından "Kurtuluşa Giden Yol" isimli gösteri sunuldu.

Etkinliğe Kaymakam Hasan Göç, Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, İlçe Sağlık Müdürü Füsun Kaleli, Milli Eğitim şube müdürleri, çok sayıda okul müdürü, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber