Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 12 Mayıs 2016 - 10:18 Yorum: 0

İzmir-helsinki Uçağında Acil İniş Yapıldı

İzmir'den Finlandiya'nın Helsinki Havalimanı'na sefer yapmak için kalkan özel bir şirkete ait uçak, bir yolcunun rahatsızlanması nedeniyle Moldova'da zorunlu...

İzmir-helsinki Uçağında Acil İniş Yapıldı

İzmir'den Finlandiya'nın Helsinki Havalimanı'na sefer yapmak için kalkan özel bir şirkete ait uçak, bir yolcunun rahatsızlanması nedeniyle Moldova'da zorunlu iniş yaptı.

Bugün saat 06.32'de, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan kalkış yapan özel bir şirkete ait XQ942 sefer sayılı uçak Boeing 737-800 uçağı, Finlandiya'nın Helsinki Havalimanı'na gitmek için yola çıktı. İddiaya göre, uçak Moldova üzerinde seyir halindeyken, yolculardan biri rahatsızlandı. Uçak, acil olarak, saat 08.10 sıralarında, Kişinev Havalimanı'na indi. Uçağın, gerekli kontroller yapıldıktan sonra tekrar uçuşuna devam edeceği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber