Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 04 Temmuz 2022 - 11:58 Yorum: 0

İzmit Belediyesi, üstyapı çalışmalarını sürdürüyor

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alikahya Fatih Mahallesi'nde üç ayrı caddede asfalt çalışmalarına devam ediyor.

İzmit Belediyesi, üstyapı çalışmalarını sürdürüyor

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alikahya Fatih Mahallesi'nde üç ayrı caddede asfalt çalışmalarına devam ediyor.

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alikahya Fatih Mahallesi'nde üç ayrı caddede ve bir sokakta asfalt mesaisine devam ediyor. Ekipler, zamanla deforme olan ve kullanışa elverişli olmayan yollarda çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen, "Fatih Mahallesi'nde altyapı çalışmaları sonrasında tahrip olan yollarda üstyapı çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Üstyapı çalışmalarımızda Meltem Caddesi, Cebir Caddesi, Çamlıyayla Caddesi ve Göl Sokak'ta 950 metre uzunluğundaki arterde bin 300 ton asfalt serimi ve bin 200 ton da PMT malzeme serimi gerçekleştiriyoruz. İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü olarak vatandaşlarımıza daha konforlu yollar kazandırmak adına kentin dört bir yanında asfalt, kaldırım, parke çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber