Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 11 Temmuz 2019 - 11:28 Yorum: 0

Kadıoğlu çiftçiler ile birlikte hasat yaptı

Kilis Tarım ve Orman İl Müdürü Songül Kadıoğlu, çiftçiler ile birlikte, domates, salatalık, kavun ve karpuz hasadına katılarak çiftçiler ile bir araya...

Kadıoğlu çiftçiler ile birlikte hasat yaptı

Kilis Tarım ve Orman İl Müdürü Songül Kadıoğlu, çiftçiler ile birlikte, domates, salatalık, kavun ve karpuz hasadına katılarak çiftçiler ile bir araya geldi.

İl Müdürü Songül Kadıoğlu, Hasada katılarak çiftçilerin alın terine bizzat şahitlik ettiğini ifade ederek, "İlimiz güvenli köyünde muhtarımız ve çiftçilerimizle birlikte domates, salatalık, karpuz kavun hasadına katıldık. Birlikte alın teri döktük. Çiftçimizin alın terinin ve emeğinin karşılığını alabilmesi için yapacağımız şey üreticiden tüketiciye giden yolu açarak maliyetlerini düşürmektir. Herkesi İlimizin şu günlerde hasadı yapılan kavun, karpuz, domates ile salatalıklarını satın almaya ve tatmaya davet ediyoruz" dedi.

Kadıoğlu çiftçiler ile birlikte hasat yaptı

Kadıoğlu çiftçiler ile birlikte hasat yaptı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber