Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Türkiye 18 Kasım 2017 - 12:43 Yorum: 0

Kafasını pencereye sıkıştıran kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı

Bilecik'te pencereye kafasını sıkıştıran kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtardı.

Kafasını pencereye sıkıştıran kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı

Bilecik'te pencereye kafasını sıkıştıran kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtardı.

Olay, İsmetpaşa Mahallesi Futbol Sokak üzerindeki 6 katlı İnan Apartmanının 4'üncü katında meydana geldi. İsimi öğrenilemeyen vatandaş, evinin ışıkları ve bir odanın camının üstten açarak evren ayrıldı. Evde beslediği kedi yukarıdan yarım açık olan camın arasına girerek kafasını sıkıştırdı. Karşı apartmanda hava almak için balkona çıkan bir vatandaş, acı acı miyavlayan kafası cama sıkışan kediyi gördü. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen Bilecik Belediyesi itfaiye ekipleri kediyi sıkıştığı yerden kurtararak, camın kenarından evin içine geri girmesini sağladı. Kediyi kurtaran itfaiye eri açık olan camı kapatmayı da unutmadı.

"Geldiler kurtardılar, sağ olsunlar, var olsunlar"

Kediyi sıkıştığı yerde görerek iftariye haber veren Ferit Dilek, hava almak için balkona çıktığını söyleyerek, "Karşıki bloktan kedinin iki cam arasına sıkıştığını gördüm. İtfaiyeci arkadaşlara haber verdik. Geldiler kurtardılar. Sağ olsunlar, var olsunlar" dedi.

Kediyi kurtaran itfaiye eri ise; "Hayvancağız sıkışmış. Sağ olsun duyarlı vatandaşlar da haber verdiler. Geldik sağ salim kurtardık. Dönüyoruz merkeze. Tabi hayvan içeri girdi. Hayvan çünkü sahipli. Başını sıkıştırmış. Olur, böyle şeyler geldik, kurtardık gidiyoruz" dedi.

Kafasını pencereye sıkıştıran kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı

Kafasını pencereye sıkıştıran kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber