Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 25 Eylül 2015 - 12:24 Yorum: 0

Kahtalı, kritik bir seçim dönemine girildi

AK Parti Pütürge İlçe Başkanlığınca düzenlenen bayramlaşma töreninde AK Parti Malatya milletvekilleriyle partililer bir araya geldi.

Kahtalı, kritik bir seçim dönemine girildi

Murat Çelik

PÜTÜRGE - AK Parti Pütürge İlçe Başkanlığınca düzenlenen bayramlaşma töreninde AK Parti Malatya milletvekilleriyle partililer bir araya geldi.

Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Pütürge İlçe Teşkilatında düzenlenen bayramlaşma törenine ilçe merkezi ile mahallelerden gelen vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Düzenlenen törende konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, tüm Türkiye'nin birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde bir bayram geçirmesini diledi. Türkiye'nin yaşanan son terör olaylarından dolayı bayrama buruk ve hüzünle girdiğini belirten Kahtalı, ülkenin huzuru için operasyonların devam edeceğini dile getirdi.   

Kahtalı, 1 Kasım Seçim çalışmalarımıza Pütürge'de Haydi Bismillah diyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. 1 Kasım seçimlerine hazır olduklarını ve iktidar olmak için gece ve gündüz çalışacaklarını belirterek, AK Parti'nin olmadığı bir Türkiye'de tüm olumsuzlukların yaşandığını ve bir çok ülkenin de bunu fırsat bilip nemalanmasına karşı mücadele edeceklerini ifade etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır yaptığı konuşmada, “Bayramlar milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Kâinatın yaratıcısı ve âlemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Kurban Bayramı bereketiyle bolluğuyla tüm insanlık için hayırlara vesile olsun” dedi.

 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber