Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 02 Eylül 2016 - 20:08 Yorum: 0

Karacabey’e modern stadyum

Bursa'nın Karacabey ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen M. Fehmi Gerçeker Stadyumu törenle açıldı.

Karacabey’e modern stadyum

Bursa'nın Karacabey ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen M. Fehmi Gerçeker Stadyumu törenle açıldı.

Stat açılışına Ak Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, "Stadımızın yapımını Büyükşehir Belediyesi üstlendi. Kendisine böyle güzel bir tesisi bize kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Karacabey Birlikspor olarak güzel işler yapacağımıza inanıyorum" dedi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ise, Büyükşehir Belediyesi tarafından stadyumda A'dan Z'ye tadilat yapıldığını belirterek, " Sporu önemsiyoruz, sporu seviyoruz. Gençlerimize ancak sportif ve sosyal faaliyetlerle sahip çıkacağımıza inanıyoruz. Bize bu stadyumu tadilat yaparak kazandıran Başkanımız Recep Altepeye teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey'e yakışır bir stadyum olduğunu ifade ederek, "Çok kötü durumda olan, Karacabey'e yakışmayan bir tesisti. Yeni baştan, tribününden sahasına, çevresinden duvarlarına ve aydınlatmasına kadar her şeyiyle birlikte yenilediğimiz bir tesis oldu. Stadyumun tadilatı yaklaşık 3 milyon TL'ye mal oldu. Başta Karacabey sporumuza ve bütün sporcularımıza, amatör sporumuza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Konuşmaların ardından stat hizmete açıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber