Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 23 Kasım 2016 - 11:08 Yorum: 0

Kayseri’de TEOG heyecanı

Kayseri'de 8. sınıf öğrencileri, Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında ter döktü.

Kayseri’de TEOG heyecanı

Kayseri'de 8. sınıf öğrencileri, Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında ter döktü. Öğrenci velileri ise sınav boyunca okul bahçelerinde çocukları için dua etti.

Kayseri'de TEOG heyecanı sabah saatlerinden itibaren başladı. Sabahın erken saatlerinde sınava girecekleri okullara gelen öğrenciler, TEOG sınavının ilk gününde Türkçe, Matematik ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden sınava girecek. Sınava girecek olan öğrenciler sınav salonlarında ter dökerken, öğrenci velileri de okul bahçelerinde çocukları için dua etti.

Çocuklarının heyecanlı olduklarını ve sınav öncesinde sıkı bir çalışmadan çıktıklarını kaydeden veliler, kendilerinin de heyecanlı olduklarını, çocukları için dua ettiklerini belirtti.

İlk sınavın ardından verilen arada aileleri ile buluşan öğrenciler de sınav öncesinde çok çalıştıklarını ve çıkan soruların kolay olduğunu kaydetti. Zorlandıkları soruları zaman kaybetmemek için boş bıraktığını belirten öğrenciler, güzel bir liseye gitmek için uğraştıklarını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber