Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 18 Ağustos 2022 - 11:33 Yorum: 0

Kemer Barajı’na 150 bin balık bırakıldı

Aydın'da balıklandırma çalışmaları çerçevesinde yüz binlerce yavru sazan Kemer Barajı göletine bırakıldı.

Kemer Barajı’na 150 bin balık bırakıldı

Aydın'da balıklandırma çalışmaları çerçevesinde yüz binlerce yavru sazan Kemer Barajı göletine bırakıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından su kaynakları ve ürünlerinin korunarak, sürdürülebilir kullanılması, su ürünleri stoklarının takviyesi amacıyla başlatılan "Balıklandırılması Projesi" çerçevesinde Aydın'da Kemer Barajı göletine 150 bin sazan balığı bırakıldı. Bozdoğan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen çalışmada yüz binlerce sazan yavrusu su ile buluşurken, bölgedeki su ürünleri çeşitliliğinin ve verimliliğin artırılması amaçlanıyor.

Konu ile ilgili Bozdoğan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Bakanlığımız Balıkçılık ve Su ürünleri Genel Müdürlüğü'nün "Su Kaynaklarının Balıklandırılması Projesi" çerçevesinde ilçe müdürümüz ve teknik personellerimiz tarafından Kemer Baraj göletine 150 bin adet yavru sazan balığı bırakılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber