Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Ekim 2014 - 14:43 Yorum: 0

Keşan DOÇEK, Mersin Bisiklet Festivali'ne katıldı

EDİRNE (AA) - Keşan Doğa Çevre ve Kültür Derneği (DOÇEK) üyeleri, Mersin Bisiklet Festivali'ne katıldı.DOÇEK'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, bisikletçilerden Nail Özkan ve Harun...

Keşan DOÇEK, Mersin Bisiklet Festivali'ne katıldı

EDİRNE (AA) - Keşan Doğa Çevre ve Kültür Derneği (DOÇEK) üyeleri, Mersin Bisiklet Festivali'ne katıldı.

DOÇEK'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, bisikletçilerden Nail Özkan ve Harun Akalın, 24-26 Ekim'de Mersin Bisikletli Gezginler Derneği ve Mersin Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Mersin Caretta Bisiklet Festivali'nde pedal çevirdi.

Mersin ve Tarsus bölgelerinde 3 gün devam eden ve 105 kişinin katıldığı festival boyunca bisikletli konuklar, bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde görme ve buralarda bisiklet sürme imkanı da buldular.

Keşan DOÇEK'i Mersin’de temsil eden Özkan ve Akalın, bisiklet kültürünün yaygınlaştırılması için bu tür organizasyonların çok önemli olduğunu ve Mersin Bisikletli Gezginler ve Büyükşehir Belediyesinin de konuklara çok güzel ev sahipliği yaptığını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber