Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 07 Temmuz 2018 - 13:53 Yorum: 0

Köprübaşı yeni meydanıyla göz kamaştırıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçe merkezinde yapımı tamamlanan meydan ve sokak sağlıklaştırma çalışmaları, ilçenin çehresini...

Köprübaşı yeni meydanıyla göz kamaştırıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçe merkezinde yapımı tamamlanan meydan ve sokak sağlıklaştırma çalışmaları, ilçenin çehresini değiştirdi. Köprübaşılı vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e güzel proje nedeniyle teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Köprübaşı ilçesine kazandırdığı yeni meydan, göz kamaştırıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç de, Köprübaşı ilçesi ziyareti kapsamında Köprübaşı Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Rahmi Erdem ile beraber Büyükşehir Belediyesinin ilçeye kazandırdığı kent meydanında incelemelerde bulundu. Meydandaki vatandaşlar ve esnaflarla selamlaşan Genç, yeni meydan hakkında görüşlerini aldı. Vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e güzel proje nedeniyle teşekkür etti.

Köprübaşı ilçesi hizmet binası ve kent meydanı incelemesinin ardından Borlu İtfaiye Amirliğine de ziyarette bulunan Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, itfaiye personelleriyle bir araya geldi. Amirliğe alınan yeni ekipmanları inceleyen ve personelin sorunlarını dinleyen Genç, itfaiye personeline çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Köprübaşı yeni meydanıyla göz kamaştırıyor

Köprübaşı yeni meydanıyla göz kamaştırıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber