Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 19 Ağustos 2017 - 20:28 Yorum: 0

Koray Günter, Galatasaraylı taraftarlarla buluştu

Süper Lig'in 2. haftasında Osmanlıspor'a konuk olacak Galatasaray'da sakatlığının ardından takıma dönen Koray Günter, Ankara Optimum AVM GSStore'da taraftarlarla...

Koray Günter, Galatasaraylı taraftarlarla buluştu

Süper Lig'in 2. haftasında Osmanlıspor'a konuk olacak Galatasaray'da sakatlığının ardından takıma dönen Koray Günter, Ankara Optimum AVM GSStore'da taraftarlarla buluştu.

Galatasaray'ın başarılı futbolcularından Koray Günter, deplasmanda karşılaşacakları Osmanlıspor maçı öncesinde Ankara'da AVM GSStore'da sarı-kırmızılı taraftarlarla bir araya geldi. Lisanslı ürünleri imzalayıp taraftarlara fotoğraf çektiren Koray, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, "Sezona çok iyi başladık. Daha iyi yapabileceğimiz şeyler de var. Umarım taraftarlarımız bizi aynı destekle karşılar ve 3 puanı alırız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber