Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Mayıs 2016 - 13:13 Yorum: 0

Kurtuba Akademi Atölye Çalışmaları Sergileniyor

Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (BİKSAM) Kurtuba Akademi Atölye çalışmaları kapsamında hat, ebru, kara kalem, el becerileri ve...

Kurtuba Akademi Atölye Çalışmaları Sergileniyor

Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (BİKSAM) Kurtuba Akademi Atölye çalışmaları kapsamında hat, ebru, kara kalem, el becerileri ve model uçak sergisi açıldı.

BİLSAM binasında gerçekleştirilen sergi 2 gün boyunca ziyaretçilere açık olacak. Sergi ile ilgili bilgi veren BİLSAM Kurucu Kurulu Üyesi Prof. Dr. İbrahim Gezer, BİLSAM'ın eğitim araştırma ve yayıncılık alanlarında ağırlıklı faaliyet sürdüren bir kuruluş olduğunu belirtti. Gezer, "Bu önemli görevleri sürdüren birimlerin başında Kurtuba Akademi geliyor. Kurtuba Akademi birçok alanda gençlerimize yönelik çalışmalar yapıyor. Binlerce gencimizin gelip gittiği bir kuruma dönüştü" diye konuştu.

Açılan sergide son 5 aydır devam eden Kurtuba Akademide 60'a yakın atölyedeki kültür ve sanat alanında yapılan çalışmaların sergilendiğini ifade eden Gezer, "Burada gençlerimiz 5 ay boyunca yaptığı çalışmaları sergileyecek. Bizde bu çalışmalarda gençlerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz."ifadelerini kullandı.

BİLSAM Kadın Platformu Başkanı Yelda Polat ise Kurtuba Akdemi ekibi ile atölyelerin çalışmalarını yürütmeye çalıştıklarını belirtti. Atölyelerin dışındaki çalışmalarda ürünleri sergileyeceklerini belirten Polat, "Zaman zaman ürünlerimizi sergileyeceğimiz, sergilerimiz olacak. Bunlardan birini Sezai Karakoç sempozyumu ile gerçekleştirdik. Bundan sonrada paneller, raporlar ve kitaplarla atölyemizin yıl sonu çalışmalarını tamamlayacağız. Bu ilk yılımız, buna rağmen çok başarılı bir dönem geçirdik" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber