Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Haziran 2016 - 16:38 Yorum: 0

Lösemili Çocuklar İçin Bir Saatte 600 TL Topladılar

Atakum Belediyesi'ne bağlı Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezi'nin gönüllü çocuk ekibi, lösemili çocuklar için yaptıkları bilekliklerden 600 TL toplayarak...

Lösemili Çocuklar İçin Bir Saatte 600 TL Topladılar

Atakum Belediyesi'ne bağlı Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezi'nin gönüllü çocuk ekibi, lösemili çocuklar için yaptıkları bilekliklerden 600 TL toplayarak LÖSAM'a bağışladılar.

Atakum Belediyesi Yalı Cafe önünde kurulan Ramazan Sokağı'nda Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezi gönüllü çocuk ekibi, lösemili çocuklarla birlikte Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Vakfı'na (LÖSAM) destek için bileklik dizip sattılar. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında yaptıkları bileklikleri satan 58 çocuk, bir saat içerisindeki bütün bileklikleri satıp 600 TL para kazandılar ve bu parayı da LÖSAM'ın hesabına aktardılar.

Etkinlik hakkında bilgi veren Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Yöneticisi Fatma Taşçı, "Atakum ilçesindeki değişik okullardan sosyal başarısı yüksek 4'üncü ve 5'ini sınıf öğrencileri okul müdürleri tarafından belirlenerek Atakum Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projelerine dahil ediliyorlar. Buradaki çocuklarımız yani özgeler ve canlar bizimle 6 aydır bu tür sosyal sorumluluk projeleri içerisinde yer alıyorlar. Lösemili çocuklarla birlikte miniklerimiz Ramazan ayı boyunca yaptıkları bileklikleri satarak, gelirini de LÖSAM'ın hesabına aktaracaklar. Buradaki amacımız akran eğitimdir. Çünkü çocukların sosyal projeleri çevrelerine duyurmaları ve diğer çocuklara örnek olmalarını amaçlıyoruz. En önemli amacımız ise, çocuklarımızı bilgisayar ortamında kaldırıp, sanat ortamlardan uzaklaştırıp, gerçek hayatın içerisinde olmalarını sağlamak istiyoruz. Bu çocuklar yetim, hasta ve mülteci çocuklarla bir araya geldi. Ramazan sokağına gelen vatandaşlarımız da bu standımıza çok fazla ilgi gösterdi. Halkın çok büyük talebi oldu. Ayrıca Ramazan Sokağımızda dezavantajlı derneklere ücretsiz stant evleri veriliyor" dedi.

Daha sonra standı Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsun Valiliği Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatma Dursun Atalay ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun standı ziyaret etti.

Lösemili Çocuklar İçin Bir Saatte 600 TL Topladılar

Lösemili Çocuklar İçin Bir Saatte 600 TL Topladılar

Lösemili Çocuklar İçin Bir Saatte 600 TL Topladılar

Lösemili Çocuklar İçin Bir Saatte 600 TL Topladılar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber