Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 23 Eylül 2014 - 08:54 Yorum: 0

Malatya Kanatlı Hayvanlar Birliği Genel Kurulu Yapıldı

Geçtiğimiz aylarda kuruluşu gerçekleştirilen Malatya Kanatlı Hayvanlar birliği Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Malatya Kanatlı Hayvanlar Birliği Genel Kurulu Yapıldı

MALATYA - Geçtiğimiz aylarda kuruluşu gerçekleştirilen Malatya Kanatlı Hayvanlar Birliği Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

      Manolya iş merkezinde bulunan birlik binasında gerçekleştirilen Kuruluş Genel Kurulunda divan başkanlığına Hakan Yılmaz, Üyeliklere ise Veli Boztepe ve Mehmet yardaş getirildi.

        Gerçekleştirilen genel kurulda bir konuşma yapan Malatya Kanatlı Hayvanlar Birliği Başkanı Serdar Yıldız amaçlarının Türkiye’de sektör olarak Bölgenin 3 konumda bulunduklarını, bunu da Birlik çatısı altında üreticilerimize daha iyi hizmet vermek açısından Birliği kurduklarını ve her üreticinin birliğe sahip çıkması gerektiğini belirtti.

        Başkan Serdar Yıldız “ Son yıllarda üretim, istihdam ve İhracat olarak Malatya ekonomisine yüksek katma değer katan Beyaz et üretiminin temel alt yapısını oluşturan Piliç yetiştiricileri, birlik çatısı altında birleşerek, Kuruluş Genel Kurulunu yaptı.

        Malatya Kanatlı Hayvan Üreticileri Birliği adıyla yeni kurulan birliğimiz ilimizde son yıllarda en hızlı büyüyen sektörün daha da gelişmesine pozitif katkı sağlayacaktır. Üretim ve ihracat olarak Marmara ve Eğe Bölgesinden sonra bölge olarak üçüncü bölge konumdayız.

       Bu nedenle sektörün ilimizde daha yüksek katma değer üretecek projelerle üreticilerimizin faydasına ve ülke ekonomisine katkılarımız birlik olarak devam edecektir. Bizim Malatya Kanatlı Hayvanlar Üreticiler Birliğini Kurmamızdaki amaç ve gaye budur. Tüm üretici arkadaşlarımıza Kuruluş Genel Kurulumuz hayırlı olsun diyorum.”

        Kuruluş Genel Kurulu açık oylama sonucu şu isimlerden oluştu. Yönetim Kurulu Asil; 1- Serdar Yıldız ( Başkan), 2- İbrahim Eynel, 3- Serdar Taşpolat, 4- Bülent Gültekin, 5-  Baykan Çamurlu

Denetim Asil: Hakan Yılmaz, Ayhan Yıldız, Erkan Yiğit, 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber