Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 11 Mart 2015 - 09:08 Yorum: 0

Malatya'da trambüs alarmı!

Malatya'da yaklaşık iki yılı aşkın süredir altyapı, üretim ve test sürüşleri devam eden ve Plaka tescil işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte ulaşım seferlerine başlayan Trambüs güzergahları park eden araçlardan temizlenme emri verildi.

Malatya'da trambüs alarmı!

MALATYA GÜNCEL - Malatya'da yaklaşık iki yılı aşkın süredir altyapı, üretim ve test sürüşleri devam eden ve Plaka tescil işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte ulaşım seferlerine başlayan Trambüs güzergahları park eden araçlardan temizlenme emri verildi.

Malatya Emniyet Müdürülüğü'ne bağlı Trafik Denetleme Şübe Müdürlüğü ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarfik Daire Başkanlığı'na bağlı Kent Trafik Müdürlüğü telsizlerinden sabah saatlerinde yapılan uyarı ananslarında, "Trambüse olan yoğun ilgilden dolayı, Trambüs güzergahlarında, hiç bir arasın park etmesine izin verilmemesi, park eden araçların çekici vasıtasıyla otoparklara çekilmesi" emri verildi.

Sık, sık tekrarlanan anonslarda, Trambüs seferlerinin aksamaması için gerekli önlemlerin alınması, güzergahta park edilmesine tolerans tanınmaması emredildi. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber