Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 13:13 Yorum: 0

Marmaris’te Odunluk Yangını Korkuttu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde elektrik trafosunun yanındaki boş araziye bırakılan odun ve tahta parçalarının tutuşması sonucu meydana gelen yangın trafoya...

Marmaris’te Odunluk Yangını Korkuttu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde elektrik trafosunun yanındaki boş araziye bırakılan odun ve tahta parçalarının tutuşması sonucu meydana gelen yangın trafoya sıçramadan söndürüldü.

Olay, Armutalan mahallesi 293. sokakta meydana geldi. Mahalleyi besleyen elektrik trafosunun bitişiğinde biriktirilen odun ve tahta parçaları henüz bilinmeyen bir sebeple tutuştu. Alevleri gören mahalle sakinleri hemen itfaiye ve AYDEM yetkililerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti, AYDEM yetkilileri de alevlerin yaklaştığı trafonun elektriğini keserek yangının elektrik hattına sıçramasını önledi.Kısa sürede kontrol altına alınan yangında herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Çıkış nedeni araştırılan yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Marmaris’te Odunluk Yangını Korkuttu

Marmaris’te Odunluk Yangını Korkuttu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber