Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 18 Aralık 2017 - 16:23 Yorum: 0

MCBÜ AKUT, sokak hayvanlarını unutmadı

Hava sıcaklıklarının düşmesi ile kırsal bölgelerde açlıkla ve soğukla savaşan hayvanlar, Manisa Celal Bayar Üniversitesi AKUT Öğrenci Topluluğu üyeleri...

MCBÜ AKUT, sokak hayvanlarını unutmadı

Hava sıcaklıklarının düşmesi ile kırsal bölgelerde açlıkla ve soğukla savaşan hayvanlar, Manisa Celal Bayar Üniversitesi AKUT Öğrenci Topluluğu üyeleri tarafından bu yıl da unutulmadı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nin bünyesinde kurulan ve içinde çeşitli fakültelerde öğrenim gören öğrencilerin oluşturduğu AKUT Öğrenci Topluluğu, sponsorlardan temin ettikleri 100 kilo mama ile Spil Dağı'nda bulunan sokak hayvanları için besleme yaptı. Spil Dağı'nda çeşitli noktalara mama bırakan gönüller aynı zamanda besleme yapılan güzergahtaki çöpleri toplayarak çevre temizliğine katkıda bulundu.

MCBÜ AKUT, sokak hayvanlarını unutmadı

MCBÜ AKUT, sokak hayvanlarını unutmadı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber