Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 24 Şubat 2022 - 11:25 Yorum: 0

Menteşe’ye ait 97 taşınmazın ihalesi yapıldı

Menteşe Belediye Başkanlığı'nın hüküm ve tasarrufunda bulunan taşınmazların 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu kapsamında kiralanma ihaleleri Konakaltı...

Menteşe’ye ait 97 taşınmazın ihalesi yapıldı

Menteşe Belediye Başkanlığı'nın hüküm ve tasarrufunda bulunan taşınmazların 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu kapsamında kiralanma ihaleleri Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde yapıldı. İhale Menteşe Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş'ün Başkanlık ettiği, encümen üyelerinden oluşan ihale komisyonu tarafından gerçekleştirilen taşınmaz kiralama ihalesinde Menteşe Belediye Başkanlığı'nın hüküm ve tasarrufunda bulunan 97 taşınmaz ihale edildi. 6 yıllığına İhale edilen 97 taşınmazın 89'una başvuru yapılırken bir ihaleye ise katılım olmadı. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, ihalenin Menteşe Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandığını ifade ederek, "Sosyal demokrat belediyecilik anlayışımız gereği ihalemizi canlı olarak yayınladık. Taşınmazlarımızın ihalesine yoğun bir ilgi vardı. Zaten zor günler geçiren başta esnafımıza kolaylıklar diliyor, ihaleyi kazanan esnaf ve işletmecilerimize bol kazançlar diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber