Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 09 Mart 2015 - 14:38 Yorum: 0

Mersin Büyükşehir Belediyesi galibiyet hasretini dindirdi

MERSİN (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyesi, Hatay Büyükşehir Belediyespor'u yenerek, 4 maç aradan sonra kazanmanın sevincini yaşadı.Ligde üst...

Mersin Büyükşehir Belediyesi galibiyet hasretini dindirdi

MERSİN (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyesi, Hatay Büyükşehir Belediyespor'u yenerek, 4 maç aradan sonra kazanmanın sevincini yaşadı.

Ligde üst üste oynadığı Abdullah Gül Üniversitesi, Beşiktaş, Galatasaray Odeabank ve Adana BOTAŞ maçlarını kaybeden Mersin temsilcisi, hafta sonu Hatay Büyükşehir Belediyespor mücadelesini 78-51 kazanarak, kötü gidişe "dur" dedi.

Başantrenör Olcay Orak, AA muhabirine, takımın üzerindeki şansızlığın kırıldığını söyledi.

Play-off'a girmek için zorlu maçların kendilerini beklediğini aktaran Orak, "Bu hafta Orduspor, sonraki hafta Edirne Belediyesi Edirnespor ile karşılaşacağız. Her iki maçı da kazanabilecek gücümüz var. Play-off için iyi bir sıralamada yer almak istiyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber