Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 17 Ağustos 2017 - 10:03 Yorum: 0

Meteorolojiden 5 il için sağanak uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ, Malatya, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl için sağanak uyarısında bulundu.

Meteorolojiden 5 il için sağanak uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ, Malatya, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl için sağanak uyarısında bulundu.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, "Bölgemizde havanın Elazığ merkez ile Ağın, Alacakaya, Arıcak, Baskil, Karakoçan, Kovancılar, Maden ve Palu ilçelerinde parçalı bulutlu, öğleden sonra gök gürültülü sağanak yağmurlu geçmesi beklenmektedir. Malatya merkezde parçalı bulutlu, Arapgir, Arguvan, Hekimhan ve Yeşilyurt ilçelerinde sabah saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağmurlu, Adıyaman'da parçalı bulutlu, öğleden sonra çok bulutlu, Çelikhan ve Sincik ilçelerinde sabah saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bingöl ve Tunceli'de ise parçalı bulutlu, sabah saatlerinden itibaren yer yer gök gürültülü sağanak yağmurlu geçmesi beklenmektedir" denildi.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmadığı belirtilen açıklamada, rüzgarların güneybatılı yönlerden orta kuvvette, yağış anında yer yer kuvvetli esmesi beklenmektedir" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber