Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 14 Mayıs 2016 - 10:08 Yorum: 0

Mezarlıkta İçki Alemine Tepki

Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Kırtık Mezarlığının yeni açılan mezarlar bölümünde etrafa yayılmış bira şişeleri mezar ziyaretine gelen vatandaşların...

Mezarlıkta İçki Alemine Tepki

Manisa'da mezarlıkta yapılan içki alemi tepkiye neden oldu.

Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Kırtık Mezarlığının yeni açılan mezarlar bölümünde etrafa yayılmış bira şişeleri mezar ziyaretine gelen vatandaşların tepkisine neden oldu. Yeni açılan mezarlar bölümünde aynı alanda onlarca bira şişesini gören vatandaşlar duruma tepki göstererek, yapılanın büyük bir saygısızlık olduğunu belirtti.

Gece saatlerinde yapıldığı düşünülen içki alemi sonrası ortalıkta bırakılan bira şişeleriyle sık sık karşılaşmaya başladıklarını aktaran bir vatandaş, "Artık ölülere bile saygımız kalmamış. Bu durumla sık sık karşılaşır olduk. Bu nasıl bir anlayıştır. Bu konuda yetkililerin bir tedbir alması gerekir" şeklinde tepkisini dile getirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber