Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 26 Temmuz 2017 - 06:43 Yorum: 0

Motosiklet trafik lambasına çarptı: 1 kişi hayatını kaybetti, 1 yaralı

İzmir'in Konak ilçesinde, bir motosiklet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu trafik lambasına çarptı.

Motosiklet trafik lambasına çarptı: 1 kişi hayatını kaybetti, 1 yaralı

İzmir'in Konak ilçesinde, bir motosiklet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu trafik lambasına çarptı. Kaza da 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, bugün saat 01.00 sıralarında İnönü Caddesi numara 86 önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsü henüz belirlenemeyen plakasız bir motosiklet, Üçyol istikametinden Konak yönüne seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu trafik lambasına çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan 35 yaşındaki Hüseyin Demirel ve Süleyman Köylü(28) yola savrularak ağır yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine intikal eden sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından, Demirel İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Köylü ise Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan Hüseyin Demirel yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirirken, Süleyman Köylü'nün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Demirel'in cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Öte yandan, polis ekipleri motosikletin sürücüsünü belirlemek için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber