Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Türkiye 16 Mayıs 2019 - 17:43 Yorum: 0

Muğla’nın tanıtımına “Güzel” katkı

İngiltere'de 2018 yılında düzenlenen güzellik yarışmasında birinci seçilen Alisha Cowie, tanıtım projesi kapsamında Muğla'ya geldi.

Muğla’nın tanıtımına “Güzel” katkı

İngiltere'de 2018 yılında düzenlenen güzellik yarışmasında birinci seçilen Alisha Cowie, tanıtım projesi kapsamında Muğla'ya geldi.

YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç, İngiltere'de 2018 yılında düzenlenen güzellik yarışmasında birincilik elde eden 19 yaşındaki Alisha Cowie'un, Dalaman'da yapılacak turizm tanıtım filmleri çekiminin tanıtım yüzü olacağını söyledi.

Güvenç, projenin ana sponsoru olan YDA Dalaman Havalimanı ve organizasyonu düzenleyen organizasyon firmasının bu sayede bölgenin kaynak marketi İngiltere'de etkin ve kalıcı bir tanıtımının yapılabilmesini amaçladıklarını kaydetti.

Projenin, Dalaman bölgesi başta olmak üzere tüm Türkiye'nin tanıtımına büyük katkı sunmasını hedeflediklerini belirten Güvenç, "Alisha Cowie, Çarşamba gecesi 24.00'te Dalaman'a indi. Fethiye'de yamaç paraşütü yapacak, Göcek'te tekne turu yapıp Dalyan Kanalı, Kaya Mezarları ve İztuzu Plajı'nı gezecek. Kraliçeye balık tutturup, bölgenin sembollerinden olan mavi yengeç yedirilecek. Ayrıca Kayaköy Açık Hava Müzesi'nde de tanıtım çekimleri yapılacak. Bunun yanı sıra Dalyan'da Kaplumbağa Hastanesi ziyareti ile Marmaris, Selimiye, Akyaka bölgelerinde özel çekimler yapılacak." dedi.

Güvenç, çekimler sonunda bölgeyle ilgili kısa tanıtım videoları hazırlanacağını ve bu videoların sosyal medya kanallarında milyonlarca kişiye ulaştırılmasının hedeflendiğini kaydetti.

Alisha Cowie ise Türkiye'ye gelmekten ve bölge tanıtımına katkı sağlayacak projede yer almaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Cowie, çocukken Türkiye'ye geldiğini söyledi.

Muğla’nın tanıtımına “Güzel” katkı

Muğla’nın tanıtımına “Güzel” katkı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber