Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 22 Kasım 2017 - 11:53 Yorum: 0

Muratpaşa vezneleri hafta sonu açık

Muratpaşa Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin 2'nci taksit ödemelerinde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için hafta sonu hizmet binasın ve...

Muratpaşa vezneleri hafta sonu açık

Muratpaşa Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin 2'nci taksit ödemelerinde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için hafta sonu hizmet binasın ve 7 semt veznesini açık tutacak.

Muratpaşa Belediyesi, 30 Kasım Perşembe günün sona erecek Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin 2'nci taksit ödemelerinde mükelleflerin herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmamaları için bir dizi önlem aldı. Bu çerçevede hizmet binasında bulunan merkez vezneler ile Kırcami, Dedeman, Güvenlik, Cumhuriyet, Ali Çetinkaya, Konuksever ve Tapu Kadastro Müdürlüğü binasındaki vezneleri 25 Kasım Cumartesi ve 26 Kasım Pazar günleri de hizmet verecek. Vezneler, 08.30 - 17.30 saatleri arasında açık olacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber