Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Teknoloji 02 Ekim 2017 - 12:33 Yorum: 0

‘Nevşehir Uçak Bakım Onarım ve Hava Kargo Taşımacılık Lojistik Merkezi Projesi’ için çalışmalar başladı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektör Danışmanı Yrd. Doç.

‘Nevşehir Uçak Bakım Onarım ve Hava Kargo Taşımacılık Lojistik Merkezi Projesi’ için çalışmalar başladı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Metin Duyar tarafından hazırlanan "Nevşehir Uçak Bakım Onarım ve Hava Kargo Lojistik Merkezi Projesi" toplantısı Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı başkanlığında gerçekleştirildi.

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinde gerçekleştirilen toplantıya, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve akademisyenler katıldı.

Projenin, şehrin kalkınması ve sanayileşmesinde çok hızlı bir ivme yaratabileceğini belirten Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı, "Türkiye'nin 2000'li yıllarda yakaladığı hızlı ekonomik büyümeye rağmen bölgelerarası ve kır-kent arası gelişmişlik farkları önemini korumakta, bu nedenle de; düşük gelirli bölgeler ve kırsal alanlar; ulusal kalkınmaya katkılarını artıracak, gelişmişlik farklarını azaltacak özel politikalara ve daha etkili desteklere ihtiyaç duyulmaktadır. Nevşehir ili ve çevresi, bölgelerarası ve kır-kent arası gelişmişlik farklılığının en yoğun gözüktüğü bölgelerden olup, hükümetimizin büyüme ve kalkınma politikaları doğrultusunda; yerleşim merkezlerinin işlevlerinin değerlendirilmesi ve bu işlevlerin kalkınmayı hızlandıracak şekilde dönüştürülmesine ve geliştirilmesine yönelik politikalara özel ihtiyaç duymaktadır. Üniversitemiz toplumsal refah seviyesini yükseltebilme, gelişmişlik seviyelerini rekabet edebilir seviyeye çekebilme yeni bilim, teknoloji ve yenilik politikalar üretmek ve stratejik planlar hazırlanmasına özel önem vermektedir. Bu politikalar içerisinde teknoloji üretiminin ve inovasyonun merkezi olan üniversiteler ile teknolojik bilginin üretime uygulanması safhasının gerçekleştiği üniversite-sanayi iş birliği giderek önem kazanmaktadır" dedi.

‘Nevşehir Uçak Bakım Onarım ve Hava Kargo Taşımacılık Lojistik Merkezi Projesi’ için çalışmalar başladı

‘Nevşehir Uçak Bakım Onarım ve Hava Kargo Taşımacılık Lojistik Merkezi Projesi’ için çalışmalar başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber