Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 15 Eylül 2018 - 03:54 Yorum: 0

NVIDIA GeForce RTX grafik yeniden icat edildi

NVIDIA GeForce RTXTM teknolojisi en iyi PC oyun deneyimini sunuyor. Yeni NVIDIA Turing GPU mimarisi ve devrim niteliğindeki RTX platformuyla desteklenen RTX grafik kartları,

NVIDIA GeForce RTX grafik yeniden icat edildi

NVIDIA GeForce RTX teknolojisi en iyi PC oyun deneyimini sunuyor. Yeni NVIDIA Turing GPU mimarisi ve devrim niteliğindeki RTX platformuyla desteklenen RTX grafik kartları, gerçek zamanlı ışın izleme, yapay zeka ve programlanabilir gölgelendirme teknolojilerini bir araya getiriyor. Oyunları yepyeni bir yoldan deneyimleyin.

NVIDIA TURING

GeForce® RTX grafik kartları, Turing GPU mimarisi ve yepyeni RTX platformu tarafından desteklenmektedir. Böylece, hem önceki nesil grafik kartlarının 6 katına kadar performans elde edersiniz hem de oyunlarınız gerçek zamanlı ışın izleme ve yapay zeka ile desteklenir.

 
 
6 KATAKADAR DAHAHIZLI PERFORMANS
 
OYUNLARDAGERÇEK ZAMANLIIŞIN İZLEME
 
YAPAY ZEKAYLAGÜÇLENDIRILMIŞÜSTÜN GRAFIKLER

GEFORCE EXPERIENCE

Videolar, ekran görüntüleri ve canlı yayınlar kaydedip arkadaşlarınızla paylaşın. Sürücülerinizi güncel tutun ve oyun ayarlarınızı optimize edin. GeForce Experience™ tüm bunları yapmanıza olanak sağlar. GeForce grafik kartınız için mükemmel bir yol arkadaşı.

EK ÖZELLİKLER VE AVANTAJLAR

GAME READY SÜRÜCÜLER

Oynamaya başladığınız andan itibaren en yüksek düzeylerde performans ve olabildiğince akıcı bir deneyim elde edin.

NVIDIA SHADOWPLAY™

Oyun videolarını, ekran görüntülerini ve canlı yayınları yüksek kalitede kaydedip bunları arkadaşlarınızla paylaşın.

NVIDIA ANSEL

360 derece, HDR ve süper çözünürlüklü fotoğraflar çeken bu güçlü oyun içi fotoğraf modu ile ekran görüntülerinizi sanata dönüştürün.

SANAL GERÇEKLIK

By combining advanced VR rendering, real-time ray tracing, and AI, the GeForce RTX will take VR to a new level of realism.

NVIDIA G-SYNC™ ve HDR

240 Hz’e varan yenileme hızları, HDR ve daha fazlasıyla kusursuz ve akıcı bir oyun deneyimi yaşayın. Bu, oyun tutkunları için en iyi oyun monitörü ve vazgeçilmez bir donanımdır.

DIRECTX 12

Daha gerçekçi oyunlar için güçlü, yeni görsel efektler ve renderleme teknikleri.

4K

Son teknoloji 4K oyun deneyimini GeForce RTX ile yaşayın, günümüzün en popüler oyunlarındaki tüm ayrıntıların tadını çıkarın.

ETİKETLER: NVIDIA GeForce RTX
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber