Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 11:28 Yorum: 0

Öğrencilerden atık yağ toplama projesi

Kumluca Barbaros İlk ve Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri tarafından ilçe genelinde atık yağ toplama projesi başlatıldı

Öğrencilerden atık yağ toplama projesi

ANTALYA (AA) - Barbaros İlk ve Ortaokulu tarafından değerler eğitimi çalışmaları çerçevesinde atık yağ toplama projesi hayata geçirildi.

Okul Müdürü Ahmet Acar, yaptığı açıklamada, proje fikrinin öğrencilerden geldiğini ve öğrenci velileri ile esnafın da destek verdiğini söyledi. Proje için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden onay aldıklarını da ifade eden Acar, şöyle konuştu:

"Amacımız evlerimizde kullanılan atık yağları toplayarak tekrar geri dönüşüme kazandırmak ve doğayı korumak. Bu konuda çeşitli bilgilendirici afişler hazırladık ve ilçemizin değişik yerlerine astık. Ayrıca atık yağ toplama bidonlarımızı ilçe merkezinde belirlediğimiz beş noktaya koyduk. Vatandaşlarımız evlerinde kullandıkları atık yağlarını, bu bidonlara bırakacaklar ve böylece doğayı korumuş olacağız."

Toplanan yağları düzenleyecekleri tutanakla geri dönüşüm için belirledikleri firmaya teslim edeceklerini kaydeden Acar, projeye gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı öğrenciler, veliler ve esnafa teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber