Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 16:48 Yorum: 0

Öğrencilerden, Belediye Başkanı Aydın'a ziyaret

SİVAS (AA) - Şehit Üsteğmen Nizamettin Songur İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ı makamında ziyaret etti.Belediyeden yapılan...

Öğrencilerden, Belediye Başkanı Aydın'a ziyaret

SİVAS (AA) - Şehit Üsteğmen Nizamettin Songur İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, okul öncesi eğitim bilincini oluşturmak amacıyla ana sınıfı öğretmenleri tarafından çıkarılan gazetenin tanıtımı için okul müdürü Nihat Koç, ana sınıfı öğretmenleri ve öğrenciler Aydın'a ziyarette bulundu.

Aydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Gazetenin amacına uygun olduğu ve çok güzel hazırlandığını görüyorum. Çocuk gelişiminde 4 yaş ve sonrası çok önemli. Anaokullarının da bu gelişime sağladığı katkı çok açık, bu noktada çocuklarımızın gelişimi için bizler üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız" ifadesini kullandı.

Koç da "Okulumuz daha çok köyden kente göç eden vatandaşlarımızın ikamet ettiği bir alanda yer alıyor. Okul öncesi eğitime vatandaşlarımız çok fazla önem vermiyor. Bu bilinci oluşturmak için ana sınıfımız bir gazete çıkardı. Gazetenin tanıtımını amaçlıyoruz, size de bir gazete getirdik ve bu konuda destek istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Aydın, öğrencilere ve öğretmenlere çeşitli hediyeler verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber