Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Kasım 2016 - 17:48 Yorum: 0

Öğretmenlerin Ankarapark keyfi

Öğretmenler Günü nedeniyle 81 ilden Ankara'ya gelen 300 öğretmen, Ankapark'ı gezdi.

Öğretmenlerin Ankarapark keyfi

Öğretmenler Günü nedeniyle 81 ilden Ankara'ya gelen 300 öğretmen, Ankapark'ı gezdi.

Öğretmenler Günü nedeniyle 81 ilden 300 öğretmen, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin davetlisi olarak geldikleri Başkent'te Ankapark'ı gezdi. Öğretmenler organizasyonun keyifli geçtiğini, gezide yer aldıkları için şanslı ve mutlu olduklarını söylediler.

Geziye Bursa'dan katılan öğretmen Halim Turan, bu organizasyonda yer aldığı için mutlu olduğunu söyledi. Turan, "Türkiye'nin dört bir yanından geliyoruz. Her ilden üçer öğretmen olmak üzere bir araya geldik. 15 Temmuz şehitleri ve şehit yakınlarının da burada olduğunu biliyoruz. Onlarla tanışmakta bizim için büyük bir onur oldu. Bizim için çok büyük heyecan oldu" ifadelerini kullandı.

Geziye Adana'dan katılan öğretmen Asiye Aysun Tosun ise, gezinin çok güzel olduğunu ve öğretmenlerin motivasyonunu arttırması açısından önemli bir etkinlik olduğunu söyledi. Tosun, "Diğer illerden gelen öğretmenlerle bir arada olmanın bir ayrıcalık olduğunu düşünüyorum. Parkta her şey düşünülmüş. Ankaralı öğretmenlerin çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Çünkü çocuklarını ve öğrencilerini buraya getirip çeşitli etkinliklerle onları da derslere daha iyi motive edeceklerini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber