Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 04 Mart 2021 - 19:03 Yorum: 0

Omar Elabdellaoui topla çalışmalara başladı

Yılbaşı gecesi talihsiz bir kazada yaralanan Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Omar Elabdellaoui, sağlık durumunun iyiye gittiğini söyleyerek, topla yaptığı...

Omar Elabdellaoui topla çalışmalara başladı

Yılbaşı gecesi talihsiz bir kazada yaralanan Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Omar Elabdellaoui, sağlık durumunun iyiye gittiğini söyleyerek, topla yaptığı çalışmalardan video paylaştı.

Yılbaşı gecesi havai fişek kazası sonucu gözünden ve yüzünden yaralanan Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Omar Elabdellaoui, bireysel antrenman yapmaya başladı. 29 yaşındaki futbolcu sosyal medya hesabından topla yaptığı çalışmaların görüntülerini paylaştı. Norveçli futbolcu burada yaptığı açıklamada, "Her şey yolunda gidiyor ve kendimi çok daha iyi hissediyorum. Topla tekrar çalışmalara başladığım için çok mutluyum. Bununla birlikte benim adıma çok daha uzun bir yol olduğu söyleniyor. Daha iyi ve daha güçlü dönmek için elimden geleni yapacağım. Dualarınız benim için çok şey ifade ediyor" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber