Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 10 Eylül 2016 - 13:18 Yorum: 0

Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Eroğlu:

Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, dini bayramların dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturarak sevgi ve hoşgörünün yaşandığı...

Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Eroğlu:

Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, dini bayramların dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturarak sevgi ve hoşgörünün yaşandığı özel günler olduğunu söyledi.

Eroğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında şunları söyledi: "Millet olarak birlik ve beraberliğe muhtaç olduğumuz bu günlerde Kurban bayramını eda etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramın milletimizin kardeşlik duygularını pekiştirdiği, perçinleştirdiği, kırgınlık ve dargınlıkları unutturduğu, kardeşliğimizi güçlendirdiği günlerden olduğunu bilerek yaşamamız gerekmektedir. Tarih boyunca milletimiz güçlükleri birlik ve beraberlik ile aşmıştır. Bayramın, milletimizin birlik ve beraberliğine katkıda bulunması en büyük temennimdir. Bayramın, hemen yanı başımızda İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşlarının da durmasına vesile olmasına, bütün insanlığın huzur ve mutluluk içinde ulaşmasını temenni eder, bu duygu ve düşünceler ile Kurban Bayramı'nın sağlık, mutluluk içinde geçmesini, ülkemize ve tüm dünyaya barış, esenlik, huzur getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber