Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 23 Ekim 2014 - 11:33 Yorum: 0

Ragbi Milli Takımı, Bosna Hersek sınavına hazırlanıyor

Türkiye Beyzbol, Softbol, Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonu Başkanı Kömürcü:

Ragbi Milli Takımı, Bosna Hersek sınavına hazırlanıyor

EDİRNE (AA) - SALİH BARAN - Avrupa Milletler Kupası Ragbi 2. Ligi'nde mücadele eden Ragbi Milli Takımı, hafta sonu oynayacağı Bosna Hersek maçına hazırlanıyor.

Ragbi Milli Takımı namağlup unvanıyla yükseldiği B grubundaki başarı grafiğini devam ettirmek istiyor.

Türkiye Beyzbol, Softbol, Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonu Başkanı Şahin Kömürcü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli takımın üst gruba hazırlık maçları da dahil hiç kaybetmeden yükseldiğini anımsattı.

Hafta sonu Bosna Hersek Ragbi Milli Takımı karşılaşmasına "mutlak galibiyet" parolasıyla çıkacaklarını ifade eden Kömürcü, "Bosna Hersek sevdiğimiz bir ülke. Ragbide bizden ekiler ama onlara iyi bir ev sahipliği sergilerken, ülkelerine mağlup uğurlayacağız. Sahaya yenmek için çıkacağız" dedi.

Takım Koçu Engin Yüksel de Bosna Hersek, Bulgaristan, Finlandiya ve Norveç'in bulunduğu gruptaki ilk karşılaşmanın Bosna Hersek maçıyla başladığını ifade etti.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini anlatan Yüksel, "Sezonu bu maçla Türkiye'de açacağız. Kazanırsak iyi bir başlangıç yapmış olacağız, kazanmak istiyoruz. Kampa hafta başı başladık. Fransa, Almanya, İngiltere ve Türkiye'deki kulüplerden 30 sporcu var. Günde 2 idman yapıyoruz. Özellikle dışarıdan gelen sporcularımız çok deneyimli. Türkiye'den katılan sporcularımız da çok iyiler. Deneyimimizi sahada gösterip galibiyetle ayrılacağız" diye konuştu.

Yüksel, Bosna Hersek karşılaşması sonrası milli takımın 1 Kasım Cumartesi günü Bulgaristan Milli Takımı ile karşılaşacağını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber