Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 02 Ekim 2014 - 10:48 Yorum: 0

Rönesans TED Ankara Kolejliler'de moral yemeği

Türkiye Basketbol Ligi ekibi, yeni sezon öncesi düzenlenen yemekle moral buldu

Rönesans TED Ankara Kolejliler'de moral yemeği

ANKARA (AA) - Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Rönesans TED Ankara Kolejliler, yeni sezon öncesi bir araya geldikleri yemekle moral buldu.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre kulüp yönetimi, teknik kadro ve oyuncular, 11 Ekim'de başlayacak 2014-2015 sezonu öncesi düzenlenen yemekte buluştu.

Yemeğe, Rönesans TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü Başkanı Dr. Erman Ilıcak, Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sunullah Salırlı, TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kutluhan Olcay ile Rönesans TED Ankara Kolejliler Basketbol A takımı sporcuları ve teknik kadrosu katıldı.  

Sporcular ve teknik kadroyla sohbet eden Başkan Ilıcak, burada yaptığı konuşmada, "Kurulduğu günden bu yana basketbolda marka olan, Türk basketboluna pek çok önemli ismi kazandıran TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü olarak yeni sezona çok iyi hazırlandık. Deneyimli oyuncularımız ve yerli, yabancı yeni transferlerimizle, takımımızın, taşıdığı formayı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor, yeni sezonda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber