Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 25 Şubat 2018 - 16:18 Yorum: 0

Sarıgöl’ün asayişini konuştular

Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis Eğitim ve Dinlenme Tesislerinde düzenlenen kahvaltı programında Sarıgöl'ün asayişi hakkında bilgi...

Sarıgöl’ün asayişini konuştular

Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis Eğitim ve Dinlenme Tesislerinde düzenlenen kahvaltı programında Sarıgöl'ün asayişi hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Sarıgöl İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Seydi Emirhan tarafından düzenlenen kahvaltıya Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Sarıgöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sönmez ve basın mensupları katıldı.

Sarıgöl İlçe Polis Eğitim ve Dinlenme tesislerinde verilen kahvaltıda bir araya gelen ilçe Kaymakamı, savcısı ve polisler ilçenin asayiş konuları üzerinde fikir alış verişinde bulundu.

Sarıgöl İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Seydi Emirhan, misafirlerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, "Kahvaltımıza katılan yetkililere teşekkür ederim. Bir arada ilçemizin asayiş konularını da dile getirdik. Toplantımız oldukça faydalı oldu" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber