Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 28 Şubat 2020 - 14:08 Yorum: 0

Sarıkamış Rallisi iptal edildi

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu, Suriye'nin İdlib bölgesindeki hain saldırıda 33 kahraman askerimizin şehit olmasından dolayı 29 Şubat-1 Mart düzenlenmesi...

Sarıkamış Rallisi iptal edildi

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu, Suriye'nin İdlib bölgesindeki hain saldırıda 33 kahraman askerimizin şehit olmasından dolayı 29 Şubat-1 Mart düzenlenmesi planlanan Türkiye Ralli Şampiyonası 1. ayak yarışı olan Sarıkamış Rallisi'nin iptal edildiğini açıkladı.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun konuyla ilgili olarak resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Suriye'nin İdlib bölgesinde bulunan askeri güçlerimize rejim unsurları tarafından düzenlenen hain saldırı sonucu kahraman askerlerimizin şehit olduğunu ve yaralandığını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Eksi 36 Spor Kulübü tarafından 29 Şubat-1 Mart tarihlerinde organize edilmesi planlanan Shell Helix 2020 Türkiye Ralli Şampiyonası 1. ayak yarışı Sarıkamış Rallisi, İdlib'de gelişen acı olaylar nedeniyle federasyonumuz tarafından iptal edilmiştir. Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet; aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz. Devletimizin, milletimizin ve kahraman ordumuzun her zaman yanındayız" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber