Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 13 Ekim 2014 - 19:49 Yorum: 0

Şehit Çevik'in eşinden duygulandıran sözler

Sivas'ta meydana gelen trafik kazasında şehit olan polisler için Malatya'da tören düzenlendi.

Şehit Çevik'in eşinden duygulandıran sözler

MALATYA - Sivas'ın İmranlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şehit olan polisler Beşir Kurt, Emrah Horoz ve Fatih Çevik için Malatya'da tören düzenlendi.

Sivas'taki otopsi işlemlerinin ardından Malatya'ya getirilen cenazeler, törenin gerçekleştirildiği Malatya Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki masalara konuldu. Saygı duruşunda bulunulduktan sonra şehitlerin öz geçmişleri okundu.

İl Müftüsü Ümit Çimen, şehitler için dua etti. Törende gözyaşlarını tutamayan şehit yakınlarını polisler teskin etmeye çalıştı.

- Şehit Çevik'in eşinden duygulandıran sözler

Şehit Fatih Çevik'in eşi Hilal Çevik'in "Onunla 3 tanecik yılım geçti. 3 çocuğumuz olacaktı. Öyle diyordu. 3 aylık çocuğumuz var" diye ağlaması törene katılanları gözyaşlarına boğdu.

Çevik'in 17 Temmuz 2014 doğumlu bebeği Elif Sema ise tören alanına kadın polislerin kucağında getirildi.

Şehit Beşir Kurt'un 10 yaşındaki oğlu Bahadır'ın tören alanında sessizce oturduğu görüldü.

Törene, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Malatya Barosu Başkanı Eyüp Kutlubay, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, ilçe belediye başkanları, diğer protokol üyeleri ve emniyet mensupları da katıldı.

Sivas'ta Polisleri Taşıyan Otobüsün Devrilmesi

- Cenazeler yarın toprağa verilecek

Şehitlerden Fatih Çevik'in cenazesi, memleketi Mersin'in Erdemli ilçesine, Emrah Horoz'un naaşı ise Elazığ'ın Sivrice ilçesine gönderildi. Çevik ve Horoz, son yolculuğuna yarın uğurlanacak.

Beşir Kurt'un cenazesinin ise yarın öğle namazını müteakiben Malatya Şehir Mezarlığında defnedileceği kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gümüşhane'de dünkü programında görev aldıktan sonra Malatya'ya dönmek üzere yola çıkan polisleri taşıyan 3 otobüsten biri, Sivas'ın İmranlı ilçesinde devrilmişti. Polisler Beşir Kurt, Emrah Horoz ve Fatih Çevik'in şehit olduğu kazada, 40'ı polis 41 kişi yaralanmıştı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber