Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 16 Kasım 2018 - 09:03 Yorum: 0

Serçin’in yeni ziyaretçileri kuğular oldu

AYDIN (İHA) – Aydın'da, dört mevsim farklı güzelliklerin yaşandığı Serçin'in bu güzelliklerine mevsimi daha ılıman bir iklimde geçirmek isteyen kuğular...

Serçin’in yeni ziyaretçileri kuğular oldu

AYDIN (İHA) – Aydın'da, dört mevsim farklı güzelliklerin yaşandığı Serçin'in bu güzelliklerine mevsimi daha ılıman bir iklimde geçirmek isteyen kuğular da katıldı. Kuğulara eşlik eden onlarca farklı kuşun yanı sıra sonbaharın renklerine bürünen çevre de ziyaretçileri büyülüyor.

Özellikle hafta sonları sonbaharın renkleriyle birlikte göldeki kuşları fotoğraflamak isteyen fotoğraf meraklıları Serçin'i mesken edindiler. Yabancı kuş gözlemcilerinin ve fotoğrafçıların da geldiği Serçin'de, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Serçin Ekoturizm Merkezi'nden ücretsiz edinilebilen bisikletlerle doğada gezinti de yapılabiliyor.

Serçin’in yeni ziyaretçileri kuğular oldu

Serçin’in yeni ziyaretçileri kuğular oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber