Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Türkiye 24 Şubat 2022 - 11:53 Yorum: 0

Sivaslı motorcular bir çatı altında toplandı

Sivas'ta motosiklet tutkunları faaliyetlerini resmiyete dökerek Sivas Motor Sporları Kulübü Derneğini kurdu.

Sivaslı motorcular bir çatı altında toplandı

Sivas'ta motosiklet tutkunları faaliyetlerini resmiyete dökerek Sivas Motor Sporları Kulübü Derneğini kurdu.

Sivas'ta bir araya gelen motosiklet sevdalıları Sivas Motor Sporları Kulübü Derneğinin açılışını yaptı. Sivas Susamışlar Konağında düzenlenen açılış programına Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Levent Olgun, Tesviyeciler ve Oto Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Hakan Demirgil, Sivas Motor Sporları Kulübü Derneği Kurucu Başkanı Ercan Uçar, dernek üyeleri katıldı. Programın akışında derneğin ilerleyen zamanlarda yürütülecek faaliyetleri ve amaçları doğrultusunda fikir alışverişi yapıldı. Üyeler arasında kaynaşmayı sağlamak açısından bağlama çalınarak Sivas türküleri okundu. Ardından açılış pastası kesilerek gelen misafirlere ikramda bulunuldu. Derneğin Kurucu Başkanı Ercan Uçar, açılışta kendilerini yalnız bırakmayan katılımcılara teşekkür etti.

"Motor sevdamız resmi bir çatı altında"

Dernek adına konuşan Ahmet Zait Erbaş, yapılacak farkındalık çalışmalarının resmi bir çatı altında yürütülmesinin kendilerine büyük fayda sağlayacağını düşündüklerini söyleyerek, "Bizler bu şehrin evlatları olarak zaten farklı zamanlarda farklı etkinliklerle bir araya geliyorduk. Burada ki pek çok arkadaş birbirini sima olarak da olsa tanıyor. Ama istedik ki bu motor merakımız bu motor sevdamız resmi bir çatı altında, kurumsal bir faaliyet olarak devam etsin. Aramızdaki bu motosiklete ve motor sporlarına dayalı muhabbet daha da gelişsin. Bu niyetle burada bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bizler motosiklet kullanmanın bir kültür, bir anlayış, bir spor olduğuna inanıyoruz. Bu anlamda trafikte daha fazla fark edilmek ve saygı görmek de istiyoruz. Yapılacak tüm farkındalık çalışmalarının resmi bir çatı altında yürütülmesinin ise bizlere büyük fayda sağlayacağını düşünüyoruz. Buda bizim Sivas Motor Sporları Kulübü Derneğinin kurulma amaçlarından bir tanesidir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber