Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 01 Nisan 2015 - 19:23 Yorum: 0

Sivasspor'da Eskişehirspor maçı hazırlıkları

SİVAS (AA) - Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.Basına ve taraftara kapalı gerçekleştirilen...

Sivasspor'da Eskişehirspor maçı hazırlıkları

SİVAS (AA) - Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Basına ve taraftara kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular ve kulüp çalışanları dün babası vefat eden ve bugün kente dönerek idmana katılan teknik direktör Sergen Yalçın'a başsağlığı diledi. 

Isınma koşusu ve pas çalışması ile başlayan idman, dar alanda oyun kurma ve taktik programın ardından çift kale maçla sona erdi. 

Kırmızı-beyazlı ekip, yarın yapacağı antrenmanla Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürecek. Medicana Sivasspor, 3 Nisan Cuma günü antrenmanın ardından Eskişehir'e gidecek. 

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber