Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 08 Aralık 2012 - 14:37 Yorum: 0

Sorunların çözmü için gerekli desteği vereceğiz

Malatya Valisi Vasip Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı da, sportif başarılar ve ihtiyaçlar hakkında Vali Şahin'e brifing verdi.

Sorunların çözmü için gerekli desteği vereceğiz

VALİ VASİP ŞAHİN, GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ'NÜ ZİYARET ETTİ

MALATYA  - Malatya Valisi Vasip Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı da, sportif başarılar ve ihtiyaçlar hakkında Vali Şahin'e brifing verdi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "En önemli ve en büyük projelerden olan, TOKİ ile yapımı devam eden stadyum ve diğer tesislerin durumu hakkında detaylı bilgi verildi. Ayrıca engelli sporcular için özel donanımlı araç temini, ödenek eksikliğinden durma aşamasına gelen tesislerimizin durumu hakkında bilgi sunuldu. Sorunları yerinde inceleyen Malatya Valisi Vasip Şahin ise, kendisine aktarılan sorunları çözmek için gerekli desteği vereceğini, ilimizin başarılarını beğendiğini ve ayrıca bu başarıların devamlı olması için gerekli tedbirlerin alınmasını il müdürlüğümüzden rica etti. Ziyaretin ardından Vali Vasip Şahin birkaç spor tesisini daha gezerek il müdürlüğümüzden ayrıldı" denildi.

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber