Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 07 Ekim 2016 - 15:13 Yorum: 0

THY’dan yaz saat uygulaması düzenlemesi

Türk Hava Yolları (THY), Bakanlar Kurulu kararı ile kış saati uygulamasının kaldırılmasının ardından uçuşların tarife yapısını yeniden düzenledi.

THY’dan yaz saat uygulaması düzenlemesi

Türk Hava Yolları (THY), Bakanlar Kurulu kararı ile kış saati uygulamasının kaldırılmasının ardından uçuşların tarife yapısını yeniden düzenledi.

Bakanlar Kurulu kararı ile kış saati uygulamasının kaldırılmasının ardından, Türk Hava Yolları (THY) da yolcuların sıkıntı yaşamaması için tüm önlemleri aldı. Aldığı önlemleri yazılı bir açıklama ile yolcularına duyuran Türk Hava Yolları'nın açıklaması şöyle:

"Türk Hava Yolları, yeni saat düzenlemesiyle ilgili olarak 30 Ekim 2016-25 Mart 2017 tarih aralığında gerçekleşecek uçuşlarda, yolcularının herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması adına gereken tüm çalışmaları tamamladı.

08.09.2016 tarihli Bakanlar Kurulu kararı ile kış saati uygulamasının kaldırılması ve yaz saati uygulamasının tüm yıl sürecek olması nedeniyle uçuşların tarife yapısı yeniden düzenlendi.

Türk Hava Yolları, 08 Ekim ve 09 Ekim tarihlerinde yapılacak işlemle, 30 Ekim 2016-25 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek seferlere ait saatleri, havacılık alanındaki uluslararası ve yerel otoritelerin hava trafik düzenlemelerine uyum sağlanabilmesi açısından, Türkiye çıkışlı ve Türkiye varışlı bir saat ileriye alacak.

İlgili tarife düzenlemesi sonrası yapılan tarih değişikliği ve iade talepleri, yolcu biletlerindeki orijinal ücret kurallarına göre işlem görecek. Yolcuların seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu, Türk Hava Yolları'nın resmi web sitesi www.turkishairlines.com ya da 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi üzerinden öğrenmeleri rica olunur."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber