Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 15:33 Yorum: 0

TOBB'un toplantısı

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) son dönem gelişmelerin ve mevzuatta yapılan değişikliklerin tartışıldığı...

TOBB'un toplantısı

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) son dönem gelişmelerin ve mevzuatta yapılan değişikliklerin tartışıldığı toplantısına katıldı.

Üzen, toplantıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, TOBB'un, özel sektörün sadece bir meslek ve sivil toplum kuruluşu olmadığını, aynı zamanda güçlü bir strateji kurumu, önemli bir düşünce kuruluşu ve başarılı bir lobi örgütü olduğunu bildirdi.

Bu nedenle TOBB yönetiminin oda ve borsa yönetimleriyle sık sık bir araya gelip, fikir alışverişinde bulunduğunu aktaran Üzen, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz hafta içindeki toplantı da bu kapsamda yapıldı. TOBB başkanımız kapsamlı bir konuşma ve sunum yaptı. Oda ve borsaların bölgelerindeki rolleri konusunda güzel örnekler verdi. Bizlerin proje geliştirmemizi, bölgemizde farkındalık ve gelişim oluşturmamızı,  önder çalışmalar yapan birer kuruluşlar haline gelmemizi anlattı. Toplantıların bizim açısından en önemli katkısı dünya ve ülkemiz ekonomisi, yatırımlarımız, mevzuattaki değişiklikler, kurumlarımızdan beklentiler, danışmanlık çalışmaları, yurt dışı tanıtım faaliyetleri konusunda çok geniş bir değerlendirme ve analiz imkanının ortaya çıkmasıdır. Bu açıdan bu tür toplantılar her zaman bizler için yeni fikirleri,  yeni gelişmeleri ve yeni politikaları izleme imkanı vermektedir."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber