Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 23 Mayıs 2013 - 18:52 Yorum: 0

Trambüs ihalesi onaylandı

Malatya Belediyesi tarafından şehir içi trafik sorununu çözmek için uygulamaya konulacak Troleybüs (Trambus) toplu taşıma sistemine “eski ve pahalı” olarak karşı çıkan bazı siyasilerin ve uzmanların açıklamalarına rağmen onaylandığı bildirildi.

Trambüs ihalesi onaylandı
MALATYA GÜNCEL- Malatya Belediyesi tarafından şehir içi trafik sorununu çözmek için uygulamaya konulacak Troleybüs (Trambus) toplu taşıma sistemine “eski ve pahalı” olarak karşı çıkan bazı siyasilerin ve uzmanların açıklamalarına rağmen ihale komisyonu tarafından onay çıktığı bildirildi.
 
22 Nisan 2013 tarihinde Belediye hizmet binası Beydağı toplantı salonunda belediye Başkan Yardımcısı ve İhale Komisyon Başkanı Alican Bozkurt'un başkanlığında gerçekleşen 10 adet trambüs alımının yapılacağı ihaleye Bozankaya adlı firma tarafından 19 milyon 784 bin 930 Euro teklif verdi. İhaleye giren İndeks firması ise teklifini boş olarak attı. İhalenin Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ihale komisyonu tarafından ihale onaylandı. Konuyla ilgili olarak Belediye tarafından herhangi bir açıklama yapılmaması kamuoyunun tepkisine neden oluyor.
ETİKETLER: Malatya , TRAMBÜS , proje
Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber