Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 29 Ağustos 2016 - 17:53 Yorum: 0

TSK:"10 köy daha ele geçirilerek terörist unsurlardan temizlendi"

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), 10 köyün daha ele geçirilerek terörist unsurlardan temizlendiğini açıkladı.

TSK:'10 köy daha ele geçirilerek terörist unsurlardan temizlendi'

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), 10 köyün daha ele geçirilerek terörist unsurlardan temizlendiğini açıkladı. Harakat süresince yaklaşık 400 kilometrekarelik alanın terörist unsurlardan temizlendiği bildirildi.

TSK'dan yapılan açıklamada, bugün Koalisyon Güçleri desteğindeki Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda; 10 köy daha ele geçirilerek terörist unsurlardan temizlendiği bildirildi. Doğu'da Tüzel (Sacur) Çayının Fırat nehri ile birleştiği yer ile Batı'da Ez Zahiriyah-El Yakubiyah-Hasansağır meskun mahallerini içeren bölgenin ÖSO tarafından ele geçirildiği ve kontrolün sağlandığı vurgulandı.

Harakatın başlangıcı olan 24 Ağustos'tan bugüne kadar yaklaşık 400 kilometrekarelik alanın bölgedeki terörist unsurlardan temizlendiği bildirildi. Cerablus Bölgesinde Ez Zahiriyah-El Yakubiyah ve Hasansağır hattının batısında kalan ve DEAŞ Kontrolünde bulunan bölgenin terörist unsurlardan temizlenmesine yönelik harekata devam edildiği ifade edildi. Şu ana kadar ele geçirilmiş olan hattın batısına geçildiğine dikkat çekildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber