Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mayıs 2016 - 10:53 Yorum: 0

TÜBİTAK Şampiyonu Öğrencilerden Müdür Koca’ya Ziyaret

TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Finalleri'nde Türkiye ikincisi ve üçüncüsü olan öğrenciler, Mersin İl...

TÜBİTAK Şampiyonu Öğrencilerden Müdür Koca’ya Ziyaret

TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Finalleri'nde Türkiye ikincisi ve üçüncüsü olan öğrenciler, Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca'yı ziyaret etti.

Ankara Ticaret Odası Congresium Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda 2-6 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen final yarışmasında dereceye girerek başarı elde eden iki okulun öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Müdür Koca'yı makamında ziyaret ederek sevinçlerini paylaştılar. Final yarışmasının fizik alanında Türkiye ikincisi olan İçel Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, Müdür Koca ile sohbet etti. "Parabolik Oluk Tipi Güneş Kollektörlerindeki Sorunların Çözümü İçin Yeni Bir Yol; Konkav Boru Modeli" projesi ile başarı elde eden öğrenci Ayça Ceren Canatan'a, Danışman Öğretmen İlknur Köstekçi, Müdür Yardımcısı Hasan Atabey ve Okul Müdürü Yusuf Ada eşlik etti.

Başarının, çalışma ve gayretin bir sonucu olduğunu ifade eden Milli Eğitim Müdürü Koca, kazanılan başarı dolayısıyla öğrenci, öğretmen ve idarecileri tebrik etti.

Öte yandan, psikoloji alanında Türkiye 3'üncüsü olan Mersin Abdülkadir Perşembe Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri de idareciler ve Danışman Öğretmen Özcan Zorlu eşliğinde Müdür Koca'yı ziyaret etti. Abdülkadir Perşembe Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Gamze Kekik Elen Kurultay, Gebelik Döneminde Bazı Değişkenler Açısından Hamilelerin Algıladıkları Eş Desteği konulu projesi ile Türkiye 3.'sü oldu.

Mersin'den iki okulun aldığı başarılı sonuçların kendilerini gururlandırdığını ifade eden Milli Eğitim Müdürü Koca, gerek İçel Anadolu Lisesi gerekse Mersin Abdülkadir Perşembe Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Mersin'i Ankara'da yapılan finallerde başarı ile temsil ettiklerini söyledi. Alınan derece ve güzel sonuç için başarılı idareci, öğretmen ve öğrenciyi tebrik eden Koca, öğrenciye yaşamında başarı diledi.

TÜBİTAK Şampiyonu Öğrencilerden Müdür Koca’ya Ziyaret

TÜBİTAK Şampiyonu Öğrencilerden Müdür Koca’ya Ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber