Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:17 Uşak’ta uyuşturucu operasyonunda 12 kişi tutuklandı21:16 Ayvacık açıklarında arızalanan bottaki 4 kaçak göçmen kurtarıldı21:15 Parmağa sıkışan yüzük kesilerek çıkarıldı21:13 Çanakkale’de 17’si çocuk 40 kaçak göçmen kurtarıldı21:11 Cips paketlerine sakladıkları uyuşturucu ile yakalanan 3 şüpheli tutuklandı21:09 Mersin’de yasadışı bahis operasyonu: 19 gözaltı21:08 Kazada ölen yaşlı kadın, yardıma koşan çobanın akrabası çıktı20:57 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Türkiye-Azerbaycan İş Forumu’na katıldı20:49 Vali Atay: "Tek temennimiz kaybolan vatandaşımızı sağ salim bulup, ailesine...20:47 Ziraat Türkiye Kupası: Fatih Karagümrük: 0 - Trabzonspor: 0 (Maç devam ediy...20:44 Down sendromlu doğmuştu: Özel hastaneye 21 milyonluk tazminat şoku20:40 İsrail, Refah’ta 100’e yakın noktaya hava saldırısı düzenledi20:39 Muş’ta iki araçta silah ve uyuşturucu ele geçirildi20:36 ‘Mahzen-40’ operasyonunda tefecilik iddiası ile adliyeye sevk edilen şüphel...20:34 Adalet Bakanı Tunç: “Şu anda cezaevlerinde 65 bin 986 öğrenci var"20:22 Kız çocuğuna cinsel istismar iddiasıyla yargılanan kuaföre tahliye20:22 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçağın kaldırılma çalışmala...20:19 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey: “Bursaspor için sistem ol...20:08 AB çalışanları İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etti20:07 Düzce’de yakalanan uyuşturucu satıcısı tutuklandı
Türkiye 22 Mart 2017 - 11:38 Yorum: 0

Tuncay Özkan’ın Ergenekon mağduruydu doktoru “Güçlü Türkiye için Evet” dedi

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Muğla'nın Ortaca ilçesinde Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri ile bir araya geldi.

Tuncay Özkan’ın Ergenekon mağduruydu doktoru “Güçlü Türkiye için Evet” dedi

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Muğla'nın Ortaca ilçesinde Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri ile bir araya geldi.

Ortaca Kent Konseyi toplantı salonunda referandum çalışmaları kapsamında yapılan toplantıda, Ergenekon mağduru olan Op. Dr. Mesut Özcan'a AK Parti rozeti takıldı.

Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Mesut Özcan, Ergenekon davasında tutuklu yargılanan CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın doktorluğunu yapmış ve Ergenekon davasında yargılanmıştı.

Hantal Devlet yapısının yeni sistem ile pratik Devlet yapısına çevrilebileceğini belirten Op. Dr. Mesut Özcan; "Vatanımı ve Milletimi seviyorsam evet demeliyim çünkü, bu parlamenter sistem ile Türkiye bir yere gelemedi. Mustafa Kemal Atatürk, bu ülkeyi başkanlık sistemi ile yönetmiştir. Zira, İsmet İnönü ile anlaşamamalarının nedeni budur. CHP'li arkadaşlarıma da en başta sizin buna evet demeniz lazım diyorum. Şimdiki sistem ile iktidar CHP için hayal, rüyanızda bile göremezsiniz. Ama başkanlık sisteminde bir ihtimal doğuyor. Ben çocuklarım için evet diyorum. 60 yıllık süreçte 40 küsur tane hükumet kurulmuş böyle bir şey olmaz. Yeni sistemde siz sorumlu birisini atıyorsunuz. Ben seni bilirim diyorsunuz." diye konuştu.

Tuncay Özkan'ın doktorluğunu yaptığı dönemde Ergenekon sürecine dahil olduğunu anlatan Özcan; "Ergenekon ile ilgili sadece tek bir şey söylemek istiyorum. Vatan sağ olsun. Biz inadına güçlü ve bağımsız bir Türkiye olacağız" dedi.

Konuşmaların ardından Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ve Ak Parti Ortaca İlçe Başkanı Yavuz Kırmızı, Dr. Mesut Özcan'a parti rozetini taktı.

Tuncay Özkan’ın Ergenekon mağduruydu doktoru “Güçlü Türkiye için Evet” dedi

Tuncay Özkan’ın Ergenekon mağduruydu doktoru “Güçlü Türkiye için Evet” dedi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber