Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 08 Eylül 2016 - 11:53 Yorum: 0

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı’na Trabzon’dan aday

13 Kasım 2016 tarihinde yapılacak olan Türkiye Güreş Federasyonu başkanlık seçimine adaylığını açıklayan Halil İbrahim Kastan, ata sporu güreşte...

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı’na Trabzon’dan aday

13 Kasım 2016 tarihinde yapılacak olan Türkiye Güreş Federasyonu başkanlık seçimine adaylığını açıklayan Halil İbrahim Kastan, ata sporu güreşte çıtayı daha yükseklere çıkartmak için bu göreve talip olduğunu belirterek, "Bu hedefimize ulaşabilmek için tüm ülke sathında seferberlik başlatacağız" dedi.

Trabzon'da düzenlediği basın toplantısında, her ülke evladının güreşle tanışması için seferberlik başlatacaklarını kaydeden Kastan, "13 Kasım 2016 tarihinde yapılacak olan Türkiye Güreş Federasyonu başkanlık seçiminde adayım. Her mücadele, bireysel yaşanacak, yaşanması gereken acılarla doludur. Eğer bireysel acıları birileri göğüslemezse milletçe ölümcül tehlikeler doğurur. Ben bu bireysel yaşanacak acılara göğsümü siper ederek, gelecekte milletçe yaşamamız muhakkak olacak, ölümcül tehlikeleri önlemeye soyundum. Bu acılara adayım. Biz koltuk sevdasına, şan, şöhret ve ikbal beklentisine değil, ülkem ve milletim adına yapılan ihanetlere, yanlışlara dur demeye, yani acılara talibiz. Yaşadığım ve yaşayacak olduğum her acı, hareketimin, yolumun doğru olduğunun ispatı ve delilidir" dedi.

Hedefe ulaşmak için seferberlik başlatacaklarını kaydeden Kastan, "Mindere çıktığında terinin son damlasına kadar savaşıp ay-yıldızlı bayrağını hep en üstte tutması gerektiğini bilen ve ona göre hazırlanan bir gençlik... Susması asaleti, konuşması feraseti olan, haykırışı tokat, narası kılıçtan keskin bir gençlik... İşte biz, böyle bir gençlik yetiştirmek için yola çıktık. Bu hedefimize ulaşabilmek için tüm ülke sathında seferberlik başlatacağız. En yüksek düzeyde verim sağlayan çalışma ortamlarını ve tesisleri oluşturmak, altyapı eksiklerini tamamlamak için seferberlik başlatacağız. Her kademedeki yöneticilerin, eğitimcilerin, antrenörlerin, hakemlerin ve ilgili her bir ferdin sürekli eğitimi için seferberlik başlatacağız. Her ülke evladının bedenen daha sağlıklı, zihnen daha mantıklı ve tutarlı ve sosyal ilişkilerinde daha uyumlu ve hoş görülü olması için güreşle tanışmaları seferberliğini başlatacağız" diye konuştu.

Sistemimiz, projelerimiz hazır

Sistem ve projelerinin hazır olduğunu kaydeden Kastan, "Asil ve onur verici Federasyon Başkanlığı görevi seçim sonuçlarına göre tarafımıza tevdi edildiği andan itibaren her türlü çalışmaya hazır durumdayız. İlkelerimiz: Liyakat-Ehliyet-Sadakat-Samimiyet-Ciddiyet olup kırmızı çizgimiz ise adalettir. Kendi içimizde, camiamızda sözde değil özde birlik, beraberlik, kardeşlik tesis edeceğiz. Her biri kendi alanında liyakatli ve ehliyetli; güreş sporunun bağrından gelmiş; yönetimi, güreş sporunu, insanımızı ve güreş sporumuzun boğuştuğu problemleri derinlemesine bilen, amatör coşkuya ve profesyonel disipline sahip ekibimle bu kutsal davaya, milletimize ve vatanımıza hizmet aşkıyla yola çıktık" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber